ISPARTA / MERKEZ - Kuleönü Ortaokulu

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem sonunda öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Ayrıca, her öğrencimize karne hediyesi olarak kitap armağan ettik.

May

Okul güçlendirme çalışmaları kapsamında yenilenen okulumuz eğitim ve öğretime açıldı. Yenileme sürecinde deprem güçlendirme çalışması, engelli vatandaşlarımız için yapılan asansör, doğalgaz yakıt sistemine geçiş, internet ve ethernet güç odası, iç ve dış boyama gibi çeşitli yönleriyle yenilenen binamız öğrencilerimizle yeniden buluştu.

May

Okulumuza ait logo tasarımımız Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendi.

May

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım ile Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Aslı KILIÇ ve Fatma ÖZKURT'un öncülüğünde öğrencilerimizin gerçekleştirdiği birbirinden değerli çalışmalar IYAŞPARK AVM'de vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde öğrencilerimizle bayramımızı coşku içerisinde kutladık.

Mrt

Özel Öğretim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve  "Deprem" konulu 8 modül ve 11 Etkinlikten oluşan Psikososyal Eğitim Programı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ağu

e-Twinning kapsamında  okul müdür yardımcımız Ceren Atak tarafından gerçekleştirilen "Masallarla Değerler"  projelesi Kalite Etketi ile ödüllendirilmiştir. Verilen Kalite Etiketleri ile okulumuzun proje tabanlı eğitim yaklaşımı da ödüllendirilmiştir. Bu uzun soluklu süreçte büyük özveri ile gerçekleştirilen projelerimizin hayat bulmasında ve Kalite Etiketi ile ödüllendirilmesinde emeği geçen proje yöneticilerimiz, paydaş okullar ve katılımcı tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılına ait e bültenimiz için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz

Nis

Isparta İl Halk Oyuları yıldızlar kategorisinde il birincisi olan halk oyunları ekibimiz, okul müdürümüz Haydar Kaya ve halk oyunları ekibimizin koordinatörü Mithat Uysal öğretmenimiz Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan'ı ziyaret etti. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eden Erdoğan öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Nis

Okulumuz halk oyunları ekibi Isparta Halk Oyunları Yıldızlar kategorisinde gösterdiği üstün performans ile il birincisi olmuştur.

Nis

Deprem Haftası ve 2022 Afet Tatbikat Yılı Kapsamında Okulumuzda  'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' gerçekleştirildi.

Nis

Okul müdür Yardımcımız Ceren Atak yürütücülüğünde 6A sınıfı ile devam eden " Masallarla Değerler" e- twinning projemize oluşturduğumuz ve öğrencilerimizin çalışmalarını içeren pano ile devam ediyoruz.