ISPARTA / MERKEZ - Kuleönü Ortaokulu

Şbt

Okul Sporları Dart Turnuvasında Kız ve Erkek takımlarımıza  okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Kendilerini ve danışman öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Şbt

7/A Sınııfı Öğrencilerimiz Geri Dönüşümün Önemine Dikkat Çekti

15-19 Ocak 2024 Faaliyet Haftası Etkinlikleri

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuzu ziyaret eden Belediye Başkanımız Sn. Nuri ERDOĞAN'a ziyareti ve jesti için teşekkür ediyoruz.

Kas

“İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir.” Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen turnuvada dereceye giren öğretmen takımımıza ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Erhan BAYDUR tarafından takdim edildi. Öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı veözlemle anıyoruz.

Kas

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Kas

İl Tarım Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize "İyi Tarım Uygulamaları" konulu eğitimler verildi. Bu eğitimler ile öğrencilerimiz Organik Tarım bilinci ve farkındalığı kazandılar.

Kas

Bu yıl altıncısı düzenlenen Isparta Kitap Fuarına katıldık.

May

I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale Deniz Savaşlarındaki zaferimizi ve milletimizin cesaretini gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile kutladık.

May

Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de ulusal marşımız olarak seçilen  İstiklal Marşımızın 102. yılını gerçekleştirdiğimiz program ile kutladık.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem sonunda öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Ayrıca, her öğrencimize karne hediyesi olarak kitap armağan ettik.